Senderisme

Consisteix en una ruta guiada per caminar a l’aire lliure generalment seguint camins o senders marcats per tal de gaudir de la natura, els paisatges i els seus elements d’interès històric i cultural. Gaudeix dels paratges que ofereix l’entorn natural del municipi de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant a través de qualsevol dels seus senders.

Bicicleta tot terreny (BTT)

Visita indrets naturals molt característics de la nostra zona, que tot i la massiva pressió urbanística estan inalterades, com les diverses fonts d’aigua natural o els diferents pobles i masies que formen el nostre municipi, gaudint dels paratges i de la bicicleta. Tria la ruta que més t’agradi i endavant.

Tir amb arc

Com a esport aporta preparació i exercici físic. Es tracta d’un mètode ideal per aconseguir un objectiu amb disciplina i responsabilitat. Cerca l’equilibri i simetria i aporta auto-coneixement i creixement personal. Finalment la seva pràctica és molt beneficiosa per a infants amb hiperactivitat o lateralitat creuada perquè ajuda a treballar la concentració i dóna referències físiques clares.

Escalada en rocòdrom

Si ets un amant de les parets verticals aquest és el teu esport! Realitza escalada esportiva al nostre rocòdrom exterior acompanyat dels nostres monitors especialitzats.

Cursa d’orientació

Interpreta el mapa amb l’objectiu de torbar totes les valises amagades a la zona abans que els altres equips. Es una activitat dinàmica que es pot realitzar tant en grups com a nivell individual. Es poden incloure en la cursa diferents proves que et donaran punts per rebaixar el teu temps.