Futbol

Vine amb els amics i passeu una bona estona practicant l’esport que més us agrada a les nostres instal·lacions.

Futbol platja

Gaudeix de la platja practicant el futbol a les nostres pistes de futbol platja a la zona de l’Arenal.

Bàsquet

Joc d’equip 5 vs 5 amb l’objectiu d’encistellar la pilota a la cistella rival. Disposem de 1 pista al aire lliure a la zona de l’església, una altre indoor a pavelló municipal, 3 de mini bàsquet i 2 de bàsquet a la zona del Mestral.

Handbol

Si t’agrada l’activitat física, practica l’handbol, un esport on s’enfronten 2 equips de 7 jugadors, amb l’objectiu de fer gol a la portería rival, passant-se la pilota amb les mans.

Voleibol

Joc d’equip que, a diferència de la resta, els equips no estan en contacte separats per una xarxa. L’objectiu és aconseguir que la pilota boti en el camp rival, utilitzant qualsevol part del cos per fer-la passar per damunt de la xarxa.

Voleibol platja

Modalitat del voleibol a la platja. Amb el mateix objectiu que al voleibol pista, la gran diferència és el nombre de jugadors per equip, que en aquest cas és de 2 contra 2. Gaudeix de les nostres pistes a la platja, tant a l’estació nàutica com a la punta del riu.

Korfball

Esport alternatiu semblant al bàsquet on la cistella no té tauler i el camp està dividit en atacants i defensors. Es pot jugar tant a superfície dura com a la platja o dins de l’aigua.

Flag

Joc similar al futbol americà però sense contacte. L’objectiu és arribar a la zona de puntuació al final del camp rival, passant-se la pilota i sense ser interceptat per cap jugador rival. La peculiaritat és l’absència de contacte físic brusc.