L’Hospitalet de l’Infant forma part de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada, que facilita la pràctica d’una gran varietat d’activitats nàutiques.

La seva base es troba a la platja de l’Arenal, just en el centre del Passeig Marítim. Des d’aquest punt es poden reservar les següents activitats, que compleixen amb les normes d’autoregulació dictades per l’Associació Espanyola d’Associacions Nàutiques.

Caiac

El caiac de mar és una disciplina del piragüisme que es practica al mar. Els caiacs de mar són petites embarcacions marines amb coberta on el palista va assegut a l’interior i semi cobert per una faldó propulsant-se amb una pala de dues fulles. Aquesta modalitat és de recent creació a nivell competitiu, no obstant és una pràctica molt arrelada al nostre litoral a nivell recreatiu.

Snorkel

Immersió en superfície amb un equipament específic que permet una visió perfecta de les espècies animals i vegetals pròpies de l’ecosistema marí mediterrani.

Paddle surf

Llisca per damunt de l’aigua en peus damunt duna taula de surf propulsada per la teva força a través d’una pala o rem. Pots surfejar onades o simplement realitzar una ruta per les costes del nostre municipi.

Bateig de vela

La vela lleugera és la propulsió d’una embarcació, que mitjançant una vela, aprofita el vent i la fa avançar. Aquests no disposen de motor de cap tipus i naveguen a prop de la costa.

Bateig de busseig

Descobreix la sensació de respirar sota l’aigua com els peixos i no haver de sortir a la superfície, guanyant temps per poder observar el món subaquàtic. Contempla tota la flora i fauna que ofereixen les platges del nostre municipi i passa una bona estona al fons marí.